Har du koll? - Blodtrycksmätare & TENS-apparater som förbättrar hälsan

Att ta hand om din kropp är en förutsättning för välmående, både på in- och utsidan men det finns allt för många hemsidor med tips och råd om hur du ska må bättre. Huskurer blandas med vetenskapliga artiklar och det är lätt att gå vilse i informationsdjungeln. Vi använder pålitliga källor som till exempel 1177.se, internetmedicin.se och Läkartidningen. Källor som används av sjukvården och som bygger på vetenskap. Ta kontroll över din hälsa och lev ett hälsosammare liv med tips och råd från källor du kan lita på.

Håll koll på blodtrycket

Ditt blodtryck påverkas av hur du lever och dina fysiska förutsättningar. Allt från mat och träning till ärftlighet och sjukdomar. Du kan inte känna om du har ett högt blodtryck och obehandlat ökar risken för en rad allvarliga sjukdomar. Läs om nya rön och vad du kan göra för att ta kontrollen över ditt blodtryck.

Bli fri från smärta med TENS

Att leva med smärta är begränsande. Smärta är kroppens sätt att säga ifrån och kan begränsa din rörelsefrihet. TENS kan hjälpa dig hantera smärta, kortvarig som kronisk, så att du kan komma i rörelse och leva ett liv med mindre smärta och mer glädje. Läs om TENS och hur den kan hjälpa dig hantera olika typer av smärta.

Ont i nacke bröst- eller ländrygg

Ta hand om din kropp och hälsa

Hälsa är mycket mer än vikten på vågen. Din andning är till exempel en väldigt viktigt del av din hälsa, så även din kroppstemperatur. Att andas in läkemedel, eller nebulisera, är ett effektivt sätt att ta vissa typer av läkemedel. Mät din kropp i mer än bara kilon, mät hur den är sammansatt. Läs om hur du samlar hälsodata och hur du kan fatta koka beslut.

Omron - för ett hälsosammare liv

Omron tillverkar medicintekniska produkter som förbättrar hälsan. I vårt produktsortiment hittar du bland annat blodtrycksmätare, TENS-apparater, elektroniska febertermometrar och kroppsfettmätare. Vi är världsledande inom blodtrycksmätning och störst inom svensk sjukvård. Vi har som målsättning att förbättra människors hälsa och välbefinnande genom att använda innovativ teknik och kliniskt beprövade produkter. På den svenska marknaden säljs våra produkter enbart på apoteken.

Återförsäljare av produkter från Omron

Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat

Kronans apotek

Kronans Apotek