Vågar och febertermometrar från Omron - Omron

Att ta hand om sin kropp är en förutsättning för välmående, på både in- och utsidan. Det kan kännas svårt men med rätt kunskap och de rätta verktygen kommer du att lyckas. Omron erbjuder produkter som hjälper dig att hålla koll på din kropp, ta kontroll över din hälsa och därmed må bättre.

Vågen första steget mot bättre hälsa

Med Omrons vågar får du snabbt reda på din vikt. Vilken vikt som är rätt för dig beror på hur lång du är, hur gammal du är och hur din kropp är uppbyggd. Med hjälp av avancerade mätningar kan en analysvåg hjälpa dig att se om du väger för mycket eller för lite, om du har för mycket visceralt fett och hur mycket muskelmassa du har. Analysvågen räknar också ut ditt BMI så att du i tabeller kan se hur du ligger till, BMI är ett bra riktvärde för att se om du har en hälsosam vikt.

Familjens vågval

Analysvågen hjälper hela familjen att hålla koll på hälsan. Vår mest avancerade våg Viva har 4 profiler som känner igen användarna och sparar mätningarna. Viva kan också föra över data till en app på din smartphone för en överskådlig historik över dina mätningar. Vår enklaste våg mäter vikten med hög precision och är enkel att använda.

Vågar

 • OMRON HN300T2 Intelli IT

  En precisionsvåg med Bluetooth som mäter din kroppsvikt och som går att koppla ihop med Omron Connect.

  LÄS MER

 • Omron Viva

  En smart våg med Bluetooth som mäter kroppssammansättning och som går att koppla ihop med Omron Connect.

  LÄS MER

 • Omron BF214

  En våg som mäter kropps-sammansättning och är kliniskt validerad med mycket hög noggrannhet.

  LÄS MER

 • Omron HN289

  En enkel och robust våg med pålitlig mätning.

  LÄS MER

 • Febertermometrar

  Att ha en bra febertermometer hemma är viktigt. Både virussjukdomar som en förkylning och bakterieinfektioner som urinvägsinfektion kan orsaka feber. Men även en matförgiftning kan ge feber. Tillsammans med andra symptom kan febern hjälpa dig identifiera vad du drabbats av.

  Nätdoktorn behöver en febertermometer

  Nu när allt fler använder nätläkare blir det viktigare att ha en bra febertermometer till hands då kroppstemperaturen det är ett viktigt diagnostiskt verktyg. Köp en termometer du kan lita på och som kommer hålla länge.

  Olika sorters febertermometer

  Det finns flera sätt att ta tempen. Oralt, rektalt och i örat har länge varit dominerande men nu har även armhålan och pannan blivit allt vanligare. Det handlar om hur och var tempen ska tas. Ska det gå snabbt på en offentlig plats är en panntermometer nog det mest praktiska, på ett spädbarn är örontermometer mest exakt och snällast mot barnet. Välj en termometer som passar just dig och dina behov.

 • Omron Flex Temp Smart

  Febertermometer med kort mättid som kan användas både oralt och rektalt. En mjuk och böjlig spets underlättar mätningen.

  LÄS MER

 • Omron Gentle Temp 521

  En avancerad och exakt örontermometer för både barn och vuxna med minne för temperaturhistorik.

  LÄS MER

 • Omron hjälper dig förbättra din hälsa

  Din hälsa sitter i hela kroppen. Vikt, längd, fettmängd och muskelmassa är bara några av de saker du bör hålla koll på. Kroppstemperaturen och blodtryck berättar hur du mår och om något behöver bevakas. Med Omrons produkter för hälsa och egenvård får du kontroll över ditt välmående och med hjälp av Omron Connect-appen blir all din hälsodata tillgänglig på ett överskådligt sätt.

  Återförsäljare av vågar och febertermometrar från Omron

  Apotek Hjärtat

  Apotek Hjärtat

  Kronans apotek

  Kronans Apotek

  apotea

  Apotea.se